Size: 7 inches santoku knife,can almost meet all challenge of kitchen
Material:Blade: Excellent 440C core 3 layers-clad steel; handle:stainless and G10.
Sharp: high-quality 440C steel core, high hardness (58±2HRC), 15-18 degrees cutting edge,the edge is super sharp,the blade is durable,and the sharpness can keep a long time(more than 4 months)
Health: The outer layers were made of high-quality low-carbon stainless steel(410), the surface used drawing technology, so the blade has following advantages: superior rust resistance, easy to clean, hard to breed bacteria, so the knife is conducive to health.
Comfortable: Ergonomic handle,comfortable feel
XINZUO Couteau Santoku 18cm acier japonais Couteau de cuisine du chef 3 couches en acier forgé à haute teneur en carbone 440C avec poignée confortable G10 - série Yun - B0777H2V6S
Le produit présenté ici est disponible dans plusieurs styles, couleurs et tailles.
S'il vous plaît laissez-nous un message sur la page de paiement si l'option n'est pas autorisée à choisir.
Nous expédierons le produit en tant que votre demande.